jueves, 2 de abril de 2009

Un bon hivern

Com que "lo mio es el hielo", aquest hivern ha estat "luxuriós". Gel i neu a dojo als Pirineus, per compensar les dues darreres temporades. La llàstima es que no l'he pogut aprofitar com m'haguès agradat, per què les obligacions de pare responsable i que he arribat tard en alguna ocassió, no m'han deixat. De tota manera, el cuquet al menys l'he matat.

La veritat es que la cosa prometia quan al Novembre ens enfilavem per la primera via mes o menys glaçada.


Va ésser en un lloc un tant extrany per a l'alpinisme, com son les pistes d'esquí de Massella, a la Cerdanya. En un petit clot, dins dels dominis de les pistes, s'hi troba el Corredor Sinatra, que amb les condicions de primers de temporada, estava mes atractiu que a plena temporada quan la neu es mes abundant (especialment aquest any) i perd d'interès.

Va ésser una sortida "love alpinist" per què ha estat la única vegada en que Begoña (la meva dona) i jo ens hem pogut encordar junts aquest hivern, gràcies a que els avis es van quedar amb els nens. No ho fan gaire sovint i així ho volem nosaltres.
A més, ens va acompanyar una altre "mare" que tambè es va agafar festa: L'Ingrid.

Desprès d'encigalar-nos a l'aproximació (pujem per una vall mes a la dreta de la que toca), fent una excursió mes llarga del previst amb els esquís, Begoña s'enfila pel primer llarg, plena de motivació. La doble maternitat (els hem tingut seguidets) no li ha permés calçar-se gaire els crampons els darrers anys.

Un altre llarg amb "ambientillo" i finalment una campa fins a la única reunió equipada de la via i que es monta... ¡¡¡a una valla de la part superior de les pistes!!!.
Desprès, baixadeta per les pistes i cap a casa amb els nens.



No ens donaràn el Piolet d'Or per l'activitat, però vam riure i ens ho vam passar molt bé!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario