jueves, 8 de marzo de 2012

III RAL·LI ARC'TERYX 12H ESCALADA TERRADETS

Ja tenim en marxa una nova edició del "Ral·li Arc’teryx 12h Escalada Terradets" que aquest any compta amb moltes novetats amb l'objectiu de convertir-se en un meeting internacional d'escaladors. Sabem que és un objectiu ambiciós i difícil, però la motivació és molt alta i les ganes també.

Tenint en compte que la capacitat de participació en el Ral·li esta limitada a 30 cordades, estem preparant un interessant programa d'activitats complementàries perquè l@s escaladors/res que no participin en el Ral·li trobin interessant assistir i escalar pel seu compte en les nombroses parets de la zona.

En un proper “post” penjaré el programa, però us puc avançar que tindrem la presència de NINA CAPREZ, JOSUNE BERECIARTU y RIKAR OTEGUI entre otr@s escaladors/res que estan pendents de confirmar. Tod@s est@s prestigios@s escaladors/res realitzaran tallers oberts a tots els assistents.

D'altra banda, les marques patrocinadores tindran un espai on exposaran els seus productes i en alguns casos oferiràn la possibilitat de poder-los provar, com és el cas dels arnesos d'Arc’teryx o els peus de gat de la Sportiva.
A més comptarem amb les exhibicions d'alguns raiders de Slack Line del Team Gibbon-Charko, així com diverses lineas muntades per poder provar les nostres habilitats sobra les famoses cintes d'equilibri.

Un bar amb música, a més d'un espai per a xerrades i projeccions,amb un final de festa en la discoteca de Tremp, amenitzaran aquesta festa de l'escalada en paret.

Apunteu les dates: Divendres 11 de Maig a partir de les 18h, dissabte 12 de Maig i diumenge 13 de Maig fins a les 15 hores. En breu, més notícies.

Informació i inscripcions en el mail: rallyterradets@gmail.com

Info en Facebook: Rally 12h Escalada Terradets – Rally 12h Climbing Terradets

No hay comentarios:

Publicar un comentario