jueves, 22 de abril de 2010

Rally Arc'teryx 12h d'Escalada Terradets (1)

No us espanteu pel nom d'aquesta proposta, ja que es més una trobada d'escaladors que una competició "estricta". De fet es una manera diferent d'encarar un dia d'escalada. Cada un fa el seu propi "Rally" sense que per la majoria, tingui massa importància la possició final en que es pugui quedar.

Ja fa bastants anys que van possar en marxa la idea d'un Rally 12h d'Escalada els amics del Peñón de Ifach. La veritat es que han aconseguit amb aquesta idea, generar un bon interés cada any, amb un caràcter festiu i on cada un es planteja els objectius del dia en funció dels seu nivell i de les ganes que tingui d'escalar.


El passat cap de setmana vam estar al Rally de Riglos, que son els altres que tambè es van animar a organizar-ho i la veritat es que l'ambient va ser molt bó. Va haver alguna cordada "canyera" que fins i tot va fer ¡¡¡6 vies a la Visera!!!, o sigui uns 1.600 mts d'escalada per sobre del 6b. Però tambè va haver una cordada que nomès va fer una via (la normal del Puro) i ¡¡¡tant contents!!!.

Si t'agafes a una cinta o no en un pas que et costa més del compte, no importa. La majoria de gent va a testar les seves propies possibilitats (mirar de fer una vía a cada Mallo, fer una via més que l'any anterior, etc...). Desprès, final de festa amb un bon sopar, repartiment de premis i sorteig de material.


La idea a Terradets es la mateixa. A més, pels 30€ de la inscripció per persona (60€ la cordada), us portareu una samarreta del patrocinador principal (Arc'teryx), una guia d'escalades de la zona per cordada, avituallaments durant tot el dia (Aquarius, sucs, fruites, bocates...), una bossa amb "productes de la terra" (formatget, embotit, mel...) i un bon sopar de cloenda a l'Hotel-Restaurant Segle XX de Tremp, on farem la entrega de premis (hi hauràn força premis) a més de sorteig de material si no arriva per tothom, que farem tot el possible per què arrivi.

En un altre post us explicaré com funciona el Rally. Entre tant, animeu-vos a incriure-us. Ho passarem bé, segur!!!

Inscripcions i info: www.gels.org i al mail: rally-terradets@gels.org

No hay comentarios:

Publicar un comentario